Locuitorii din Băicoi și Dumbrăveşti rămân fără apă

0
fara-apa-720x400_65ecd.jpg

Locuitorii din Băicoi și Dumbrăveşti rămân fără apă timp de cel puțin 36 de ore, începând de miercuri, 16 septembrie, ora 00:00.

Comunicatul Hidro Prahova

Ca urmare anunţului transmis de către S.C. Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A. prin adresa nr. 30 din 11 septembrie 2020, în care ne comunică faptul că în ziua de miercuri, 16.09.2020, începând cu ora 00.00,  alimentarea cu apă potabilă se va întrerupe în regim de urgență pe tronsonul Dumbrăvești – N.H. Movila Vulpii (sursa S.T.A. Vălenii de Munte) pentru aproximativ 36 ore, în vederea  efectuarii unei intervenţii programate pentru înlocuirea unor echipamente tehnice.

În consecintă, societatea HIDRO PRAHOVA S.A. se va adapta acestui program cu repercusiuni în alimentarea cu apă potabilă pentru abonaţii din localităţile Băicoi (cartier Țintea, cartier Dâmbu, cartier Iliești-parțial), Dumbrăveşti cu toate satele aferente, ce au ca sursa de alimentare staţia mai sus menţionată. Sistarea furnizării apei potabile va începe cu ora 00.00.

Societatea noastră îşi cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi să îşi asigure rezerve pentru consum și uz casnic, pe durata întreruperii furnizării apei. Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău