Cartierul din Ploiești unde Meșterul Manole s-ar simți invidios. Garajele ilegale apar ca ciupercile după ploaie

5

”Telenovela” garajelor ilegale ridicate pe terenul situat pe strada Persani nr 1, în spatele blocului 93, continuă.

Săptămâna trecută, observatorulph.ro a publicat articolul : În Ploiești se construiesc garaje ilegale pe domeniul public. Primăria ”doarme” FOTO

Ionuț Urzeală, cel care a atras atenția asupra acestei situații, ne-a trimis noi imagini surprinse în zona respectivă.

Astfel, se poate observa cum, în ciuda promisiunilor autorităților locale de demolare a construcțiilor respective, în realitate numărul garajelor pentru care nu există nicio autorizație, amenajate ilegal pe domeniul public, a crescut!

Alo, Primăria Ploiești? Somn ușor în continuare!

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

5 COMENTARII

 1. Asa si? Atunci cand erau balariile de 1 metru nu mai deranja pe nimeni? Poate oamenii au autorizatie… Nu inteleg de ce deranjeaza acum ca devine un spatiu ingrijit si raman locuri de parcare disponibile

 2. De ce vorbiți dacă nu sunteți în măsura?
  Cum adică ilegale?
  Credeți ca dacă era ilegal se băgau atâția bani acolo?
  Haideți sa ne uitam în farfuria noastră și sa nu mai vorbim în plus

 3. Legea 24 2007 actualizata si republicata. Legea spatiilor verzi)
  Art. 9 alin 2. Construcţiile şi amenajările de orice tip, altele decât cele specificate la alin. (1), sunt interzise.

 4. 1.Constructiile respective desi nu necesita autorizare, neavand fundatie, sunt amplasate pe domeniul public, iar amplasarea de constructii de orice fel pe spatiul verde, cu exceptia celor de alimentatie publica este interzisa. 2.Constructiile sunt generatoare de stari conflictuale, deoarece nu se va mai putea opri autoturismele in dreptul acestora, pt. a nu bloca iesirile din garaje. 3. Simptul esteticului nu exista, balariile erau mai frumoase.

 5. 1.Constructiile respective desi nu necesita autorizare, neavand fundatie, sunt amplasate pe domeniul public, iar amplasarea de constructii de orice fel pe spatiul verde, cu exceptia celor de alimentatie publica este interzisa. 2.Constructiile sunt generatoare de stari conflictuale, deoarece nu se va mai putea opri autoturismele in dreptul acestora, pt. a nu bloca iesirile din garaje. 3. Simptul esteticului nu exista, balariile erau mai frumoase.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău