Cum a rămas fără bani în cont un client Raiffeisen când a vrut să scoată bani de la un bancomat Unicredit

3
bancomat_cb1c0.jpg

Un cititor al observatorulph.ro susține că este victima erorilor informatice din sistemul bancar. El a rămas fără bani în contul deținut la Raiffeisen când a vrut să scoată bani de la un bancomat Unicredit.

Sesizarea cititorului:

”Bună seara, ma numesc P. Marius Eugen și sunt client Raiffeisen. As vrea sa va prezint o problema în legătură cu aceasta banca.

În data de 20 08 2020 am încercat sa scot suma de 700 lei de la un bancomat al Unicredit, moment în care bancomatul s-a defectat și nu am primit suma ceruta.

Citește și Cel mai ghinionist client al Raiffeisen Bank este un ploieștean. Cum a rămas din nou, fără o sumă de bani în cont

Am sunat la Unicredit, pe loc și mi s-a spus sa ma prezint la o sucursala Raiffeisen și sa depun o contestație la plata, ceea ce am și făcut.

Deși am făcut sesizarea, banii mi-au fost luați din cont, iar de trei săptămâni încerc să mi-i recuperez.

Citește și Cum i-au dispărut banii unui ploieștean din contul Raiffeisen Bank. ”Mi-au spus să aștept 45 de zile, dar am rămas fără bani de concendiu”

Am sunat de 5 ori la banca și nimic! Mereu aceeași promisiune: sa aștept ca se va rezolva…… La Sf așteaptă bănuiesc”

Mesajul primit de client de la Raiffeisen:

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

3 COMENTARII

  1. Atat eu cat si fiul meu am avut ghinionul sa se faca tranzactii de pe cardurile noastre. Dupa N sesizari la banca, goglle si politie, eu, avand paguba doar de 250 lei, i-am primit, dar fiul nici pana azi nu a recupetat cei 800 lipsa si nici raspuns nu ni s-a mai dat de la banca. E vorba de aceeasi banca care a pagubit si pe ceilalti.

  2. Reifeisen bank cea mai nenorocita banca.Nu mai lucrați cu ea.Am făcut card la ei și la început îmi luau comision 2 lei la orice extragere.Acum îmi iau 10 lei chiar și pentru o extragere de 1 leu.Cine are card în euro la fel sunt păcăliți deoarece nici un bancomat din tara nu eliberează euro iar cursul este umilitor.Poți pierde la o extragere de o mie de euro, 100 de euro.HOȚI! Hoți care se folosesc de banii noștri. HOȚI CU ACTE.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău