Munți de gunoi în cimitirul din Blejoi. ”Am fost să aprind o lumânare la mormânt și m-am îngrozit!” FOTO

1

Un cititor ne-a trimis imagini cu gunoiul depozitat în cimitirul din satul Blejoi. Acesta este administrat de parohie, nu de primărie.

”Am fost să aprind o lumânare la mormânt și m-am îngrozit. Cum este posibil ca în anul 2020 să nu se mai vadă mormintele de gunoaie? Anul trecut a fost la fel, iar când i-am atras atenția preotului, acesta m-a apostrofat și mi-a spus că are trei facultăți. Nu pot să nu mă întreb pe ce sunt cheltuite taxele pe care oamenii le plătesc la biserică?” a fost mesajul cititorului Șerban Ion.

Mizeria din cimitirul din Blejoi contrastează cu ordinea și curățenia cimitirului din Lipănești, o comună aflată la 10 m depărtare.

Aici, preotul Adrian Marin, a transformat radical Parohia Bisericii Adormirea Maicii Domnului. Locașul de cult, dar și cimitirul administrat de preot arată impecabil.

Toate mormintele sunt îngrijite, aleile sunt betonate, iar spațiile verzi sunt îngrijite ca la carte. (vezi aici imagini surprinse din dronă)

Galerie FOTO Cimitirul din Blejoi, plin de gunoaie:
*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Voi ziaristii puteti sa intrebati acest primar fara vina de ce nu mai continua lucrarile la canalizarea din comuna? Daca functionaeza la aceasta data, acum inaintea alegerilor locale, canalizarea si statia de epurare, cate gospodarii din fiecare sat sunt racordate la canalizare? Eu am pus aceste intrebari pe sit-ul Primariei Blejoi si am fost blocat sa nu mai pot accesa acest sit. Credeti ca ma poate ajuta Avocatul Poporului sa am relatii mai bune cu Primaria Blejoi?

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău