Ghetoul din Ploiești. Scrisoare deschisă primarului Dobre, viceprimarilor și consilierilor locali

2

Un cititor ne-a trimis imagini cu intrarea în cartierul Mihai Bravu din Ploiești, care arată oribil.

Cristian Damian a transmis și o scrisoare deschisă reprezentanților autorităților locale, pe care o publicăm integral:

Asa arata partea de Est a Ploiestului, de la intrare (Teleajen), pana spre cartierul Mihai Bravu!

Puteti observa ca nu exista marcaje de intrare in Ploiesti, afisate corespunzator, lipsa semne de circulatie, lipsa marcaje si delimitare carosabil, lipsa trotuare etc.

In schimb avem din belsug gropi, cratere uriase in asfalt, sine de tramvai ridicate cu peste 20 cm fata de nivelul strazii, alte bucati de sina metalica de tramvai la peste 50 cm fata de sol, avem chiar la intrare in Ploiesti o bogata padurice de buruieni care a inceput deja sa “fure” din latimea strazilor, gunoaie peste tot, tot aici punctam o statie TCE (capat traseu 104) care arata ca cele parasite din Pripyat.

Aceste sine de metal (tramvai dezafectat de 15 ani) mi-au stricat 3 anvelope ale autoturismului personal. Sunt convins ca nu sunt singurul patit!

Pe langa mirosul insuportabil, cauzator de diferite boli, pe care trebuie sa il suportam in zona asta, se adauga toate cele de mai sus ca bonus.

Mai adaugam: parcare in mijlocul strazii pentru camioanele care incarca-descarca marfa de la fabrica Isover; 2 (doua) poduri peste calea ferata care stau sa se prabuseasca, trotuarele acestor poduri sunt gaurite, se poate chiar vedea prin ele ce se intampla dedesubt, masini parasite, caini maidanezi etc etc.

Intr-un cuvant: GHETOU

Chiar nu se poate face nimic si pentru zona aceasta uitata in timp, cu toate ca este foarte activa urban, industrial sau comercial?

Domule Primar, Domnule Prefect, Stimati Consilieri – Asta este Ploiestiul vostru, condus de voi!”

FOTO

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

2 COMENTARII

 1. Vedeti si mizeria din fata garii de sud,dar si chioscurile carecau aparut ca ciupercile chiar pe treptele garii si de care te impiedici atunci cand vrei sa intri in gara.

 2. Subscriu celor scrise in articol si mai completez cu :
  – Transport in comun ca in epoca de piatra
  – Lipsa utilitati. Cum este posibil ca intr-un oras care se pretinde a fii european sa nu existe canalizare, gaze sau alimentare cu apa?
  – In ceea ce priveste țânțarii, putem afirma ca suntem mai „bogati” , din acest punct de vedere, decat locuitorii Deltei
  – Pe timpul noptii persista o „ceata” continua, de la fumul de la Luk Oil. Speram sa se aprobe in buget sa primim masti de gaze gratuit, aerul este insuportabil.
  – Animale moarte pe strada, ca in Texas
  – Gunoaie ca la groapa de gunoi de la Boldesti. Din Mihai Bravu pana la iesirea din oras nu exista nici-un coș de gunoi montat .
  Iar ceea ce este cel mai deranjant, este faptul ca de cate ori se face reclamatie la dispeceratul primariei, operatorii au doua raspunsuri memorate :
  1. V-am inregistrat reclamatia si o sa transmitem conducerii primariei.
  2. Nu este de competenta primariei, faceti reclamatie la minister* (ministerul mediului).
  In aceste conditii….spor la platit taxe si impozite, de fapt acesta este singurul interes pe care-l trezesc locuitorii acestei zone !!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău