Apel umanitar pentru o familie cu trei copii din Ploiești. Casa le-a fost mistuită de flăcări

0

O familie din Ploiești, care are trei copii, dintre care unul diagnosticat sindromul Down, ADHD și autism, trece prin momente cumplite după ce, luni seară, casa lor a fost cuprinsă de un incendiu. Din păcate, flăcările au mistuit toată agoniseala de o viață.

Totul s-a întâmplat rapid, luni seară. Mama copiilor, Simona Gheorghe, se afla acasă cu băiatul cel mic, în vârstă de 10 ani, care este diagnosticat cu sindromul Down, ADHD și autism.

„Nu știu cum s-a întâmplat. Eram în bucătărie și pregăteam de mâncare pentru băiatul cel mic care se afla într-un dormitor. La un moment dat am simțit fum dintr-o altă cameră. N-am reușit să fac altceva decât să-mi salvez copilul. Mi-am luat băiatul și am fugit din casă. A ars tot… Au ars haine, acte… Nu a mai rămas nimic…”, ne-a povestit mama celor trei copii, care au vârste de 10 ani, 13 ani și 15 ani.

„Avem nevoie de sprijin. Cei doi copii, în vârstă de 13 ani și de 15 ani, sunt la școală, dar cel mic, având în vedere că are sindrom Down, ADHD și autism, este acasă. În primele nopți am dormit la o vecină care ne-a acordat sprijin. Casa avea trei camere și toate au ars. În imobil locuiam eu, soțul, cei trei copii și mama mea”, ne-a explicat Simona Gheorghe, care este disperată.

Vecinii familiei au încercat să se mobilizeze, lansând apeluri pe paginile de socializare. Mai mult au început să strângă bani pentru achiziționarea de materiale de construcție.

„Am reușit să strângem ceva bănuiți, dar este nevoie de materiale de construcție. În incendiu a ars tot. Au ars haine, acte… Noi am lansat un apel către toată lumea pentru că familia este greu încercată. Orice ajutor este important”, ne-a povestit Oana Budurleanu, o vecină a familiei greu încercate.

Cum familia nu deține cont bancar, cei care pot ajuta se pot adresa direct la adresa familiei de pe strada Crișana nr. 30, în zona Malu Roșu sau la numărul de telefon al mamei copiilor, Simona Gheorghe, 0725619584.

„Haideți să nu fim nepăsători, pentru noi e putin pentru că suntem multi, dar ei… Chiar nu mai au nimic!!! Mai întâi de toate au nevoie de materiale de construcții sau bănuți să le putem achiziționa!”, a scris Oana Budurleanu pe pagina de Facebook.

Orice ajutor, indiferent cât de mic, este important. Dar acum, în aceste clipe, familia are nevoie de ajutor mai ales pentru reconstrucția casei.

Foto: Facebook – Oana Budurleanu

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău