O nouă postare controversată pe Facebook a directorului DSP Prahova: ”Nu mai am răbdare cu toți postacii plătiți sau trepanați”

1

După protestul de aseară, din Piața Victoriei, a câtorva sute de bucureșteni care nu cred în existența COVID și acuză autoritățile sanitare de manipulare și practici staliniste, directorul DSP Prahova a reacționat pe Facebook.

Bogdan Nica i-a criticat în termeni duri pe participanții la protest și a încheiat postarea cu un anunț: Nu mai am rabdare cu toti postacii platiti sau trepanati. Block si gata!

Postarea lui Bogdan Nica pe Facebook:

Ma gândeam la Dacii liberi din Piata Victoriei…. superspreader… sau raspânDACI de Covid 19 😩😩😩… Dumnezeule, nu ne mai facem bine!

Vorba lui Raed Arafat, “Va asteptăm la spital!”

Intrebare: La noi v-ați gândit, că poate nu vrem Covid 19?

Poveste adevarată: In SUA, un moron a făcut Covid. Si in imbecilitatea lui de redneck, a făcut covid party cu prietenii. Doi au decedat deja. QED.

“What is a superspreader? The word is a generic term for an unusually contagious individual who’s been infected with disease. In the context of the coronavirus, scientists haven’t narrowed down how many infections someone needs to cause to qualify as a superspreader, but generally speaking it far exceeds the two to three”

P.S.: Nu mai am rabdare cu toti postacii platiti sau trepanati. Block si gata!

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Respect, Bogdan Nica. Toata lumea care lucreaza zilnic la combaterea epidemiei si stie despre ce e vorba, nu de la TV sau FB, ar trebui sa se manifeste public.
    Numai si numai din motive politice am ajuns oaia neagra, ca parca nu ne ajungeau cei deja suparati pe viata.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău