Cal alergat cu mașina, pe caniculă, pe DN 1 A, la Cheia. FOTO

5

Sâmbătă după-amiază, pe DN 1A, la Cheia, o cititoare a surprins o imagine cu un cal chinuit de doi indivizi.

UPDATE Potrivit reprezentanților IJP Prahova, au fost dispuse verificări în vederea identificării persoanelor și luarea măsurilor legale.

Pe o căldură sufocantă, aceștia îl trăgeau cu mașina, bietul animal părând epuizat.

”În timp ce veneam spre Ploiești, în jurul orei 17, am fotografiat acest căluț chinuit de niște indivizi dubioși. Vă rog frumos dacă puteți trimite imaginea la poliție pentru a fi amendați acești așa-ziși stăpâni” a fost mesajul cititoarei.

Observatorulph.ro a solicitat măsuri IJP Prahova.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

5 COMENTARII

  1. Singuri cei care poate sa puna capat ororilor e sarcina autoritatilor.Capacitatile spitalelor pentru asemenea physopati nu si-ar fata. Deci aplicate legea 205, la delictul cel mai aspra. Ca in viitor nici indivizii respectivi, dar nimeni sa mai indrazneasca asemenea maltratari. Legea UE-=7500€maltratare animale!!!!!
    Pana nu se iau masuri istoria tot se v-a repeta😭

  2. Dacă protecția animalelor sunt doar cu numele….la ce te aștepți!?
    Gunoaiele alea….că nu le poți spune oameni,ar trebui să aibă parte de același tratament…poate așa,vor înțelege și ei,ce înseamnă să-ți bați joc de un biet animal!!!

  3. Este inuman ce i-au făcut bietului cal. Au torturat un suflet nevinovat. Dacă at fi fost și ei forțați să alerge pe caniculă, n-ar mai fi îndrăznit să facă așa ceva. Astfel de oameni nu au suflet și merită pedepsiți.

  4. Dorim sa publicati numarul de inmatriculare complet al vehicului, deoarece infractiunea este filmata pe domeniu public iar cenzurarea acestuia ne obstructioneaza posibilitatea de a trimite plangeri catre IPJ.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău