Control DSP Prahova la magazinul Mega Image din Ploiești unde un client a reclamat lipsa măștilor de protecție

4

După ce observatorulph.ro a publicat articolul”Un client a reclamat conducerii Mega Image că într-un magazin din Ploiești clienții nu poartă mască. Ce răspuns a primit”, DSP Prahova a efectuat un control.

Recent, un ploieștean a făcut numeroase sesizări conducerii lanțului Mega Image după ce a constatat că la magazinul de pe strada Bobâlna nu se respectă obligativitatea purtării măștilor de protecție de către clienți.

În ciuda asigurărilor primite pe mail, clientul a constatat că legea este încălcată de ”șmecherii” cărora angajaților le e frică să le interzică accesul în magazin fără mască (citește AICI sesizarea și răspunsurile de la Mega Image)

Cititorul nostru, care a depus o sesizare și la DSP Prahova, ne-a trimis răspunsul primit de la instituția de control sanitar prin care a fost informat că magazinului Mega Image i s-a impus respectarea normelor împotriva răspândirii COVID.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

4 COMENTARII

  1. Nu recomandările rezolvă lipsa de educatie a unora dintre semenii noștri!
    Închideți magazinele si veti vedea reactiile celor ce le dețin!

  2. Același lucru îl voi face și eu pt. Magazinul Kaufland Vest unde și lucrătorii comerciali și unii clienți nu respecta cele mai simple masuri care se impun. Atunci cand le-am făcut observație m-au trimis la „plimbare”…

  3. Înainte sa publicati o știre, mai bine faceți și niște verificări. Pentru ca vreau sa cred ca nu sunteți o publicație de cancan, care publica orice știre fără sa o verifice.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău