Strejnicu a rămas fără apă. Explicația operatorului: ”Din cauza caniculei a crescut consumul”

1

Mai mulți cititori care locuiesc în Strejnicu, satul de reședință al comunei Târgșoru Vechi, au reclamat pe adresa redacției că de câteva zile au rămas fără apă la robinet.

”De 3 zile in localitatea Strejnicu apa potabila este oprita….iar in cele cateva ore cand este pornita presiunea ei este foarte scazuta. Nimeni dintre autoritati nu vrea sa ne spuna care este problema si cat mai dureaza” a fost unul dintre mesaje.

Un alt cititor susține că urmează proteste la sediul primăriei:

”Va rugam sa ne ajutati in incercarea de a sesiza problema noastra autoritatilor/factorilor de decizie.  In plina pandemie  , in satul Strejnicu Prahova nu avem apa de cateva zile.

Nu avem cu cine discuta, nici macar la telefonul Dsp Prahova ( cel de permanenta ) nu raspunde nimeni. Suntem 800 de familii care nu ne putem face nici cea mai elementara igiena personala.
Primaria a investit in constructia sediului firmei de apa, in loc sa investeasca in reteaua de apa. Canalizarea introdusa pe cateva strazi este bataie de joc, a fost facuta doar sa toace banii.
Problema cu apa este de cativa ani , dar nu se cauta solutii.  Ne-am organizat pe grupurile sociale sa pichetam primaria, firma de apa -canal etc. Suntem in pragul unei revolte”.
Contactați de observatorulph.ro, reprezentanții companiei de apă a consiliului local, SC Aa Canal Târgșoru Vechi, susțin că de vină este consumul mare de apă.
”Din cauza caniculei a crescut foarte mult consumul, iar apa nu mai ajunge în cartierele mai îndepărtate. Noi am început demersurile pentru o a treia stație de pompare care să mărească debitul și suntem în discuții cu Apele Române pentru a livra populației mai multă apă. Sperăm ca în două-trei săptămâni să rezolvăm această criză de apă”.
*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. In Strejnicu mafia este in fapta ei !!!!Sa nu mai zic ca in loc sa investeasca in statii de pompare ptr ca lumea consuma -plateste insa nimic..Nu este prima data cand se intampla asta ,dar nu ai cu cine :oameni aroganti si multa nepasare… Imi pare nespus de rau sa spun asta dar din pacate asta este situatia.
    Cu Stima

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău