Protest inedit al locuitorilor într-un cartier din Ploiești: ”Vrem asfalt!”

1

Cristina Toma Cochinescu, o activistă pentru drepturile locuitorlor din Mitică Apostol, a anunțat demararea protestelor pașnice pentru ca autoritățile să modernizeze acest cartier.

Aceasta a postat pe Facebook următorul mesaj:

”Invit locuitorii din cartier să se alăture acestui demers cetățenesc, prin afişarea de mesaje care să atragă atenția nu doar autorităților, ci şi locuitorilor întregului oraş, a opiniei publice şi a presei. Puterea comunității este nemărginită! Atenție: rezonăm cu mesajele de bun simț, fără iz electoral sau jigniri la adresa autorităților publice. Vrem să fim auziți!”

Reamintim că acum aproximativ o lună, disperați că de ani de zile plătesc taxe și impozite la nivel de oraș, deși au condiții mai proaste decât în mediul rural, ploieștenii din cartierul Mitică Apostol s-au mobilizat și au reușit aseară să-i aducă în fața lor pe primarul Dobre, viceprimarul Ganea și președintele CJ Prahova, Bogdan Toader.

Detalii aici: Revoltă într-un cartier din Ploiești. Cum au reușit locuitorii să-i aducă în fața lor pe Dobre, Ganea și Toader. FOTO-VIDEO

În urma acestui demers, zilele trecute pe o stradă din cartier au început lucrările de asfaltare.

UPDATE A apărut un nou banner

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Care mai multe strazi??? De o saptamana racaie la 20 de metri pe o singura strada cu o singura masina !!! In ritmul asta pana la toamna nu termina nici macar o strada!!!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău