FOTO-Parc din cartierul Vest, transformat în ghetou: „Seara e plin de șmecheri care înjură, țipă, se laudă cu ce consumă și fumează ei”

Nu mai e nicio surpriză pentru nimeni că parcurile din Ploiești sunt puține și prost întreținute.

Dar ce facem cu persoanele certate cu bunul simț, tineri și nu numai, care transformă aceste locuri, atât de necesare, în zone de nefrecventat mai ales de către părinți și copii?

Un cititor observatorulph.ro ne-a sesizat o astfel de situație la redacție, în care descrie atmosfera dintr-un parc situat în cartierul Vest, pe Aleea Iezerului, lângă școala George Emil Palade.

„Vă atașez niște poze cu un parc de lângă blocul nostru. Poate ne puteți ajuta. În fiecare zi, aceeași situație.

Dimineața nu putem sa ne lăsăm copiii sa se joace liniștiți pentru că e multă mizerie, iar seara e plin de „smecheri” care înjură, țipă, se laudă cu ce consuma și fumează ei (chiar și în spațiu liber se simte de parcă ești în afumătoare).

A trecut zilele trecute un echipaj de poliție, era în căutarea unei fetițe. Când le-am atras atenția cu privire la starea parcului nostru, au zis că o să trimită ei pe cineva, dar nici urma.

Acum eu stau și mă întreb, bunul simț știu că de mult e pierdut la unii, dar… Chiar nu există nicio soluție ca parcurile de copii să rămână ale copiilor și nu ale animalelor sau ale „smecherilor”?”

Observatorul Prahovean solicită pe această cale un punct de vedere Poliției Locale Ploiești și SGU Ploiești.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Si parcul din Nord ( OZN ) arata in acelasi fel si are parte de acesti smecherasi noaptea chiar si ziua, jucatori de remy pe bani care se injura intre ei la greu si multe altele, politie nici gand desii e un parc foarte mare.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău