Prima zi fără restricții. Aglomerație la Grădina Zoologică și Parcul Constantin Stere Bucov – FOTO 

0

Ziua Internațională a Copilului a coincis, anul acesta, cu al doilea val de relaxare a măsurilor de prevenire a epidemiei Covid-19. După cum era de așteptat, în Prahova a fost aglomerație mare la Grădina Zoologică Bucov. 

Încă de la primele ore ale dimineții, prahovenii și, în special, ploieștenii au luat cu asalt Parcul Constantin Stere Bucov și Grădina Zoo. 

La ora 11.00, coloanele de mașini se întindeau pe sensul de intrare în parc de la sensul giratoriu de pe DN1B până la zona parcărilor parcului Stere. 

Oamenii au așteptat și 10-15 minute pentru a ajunge la parc, însă, după o perioadă de mai bine de două luni de restricții, s-a meritat. 

Au existat și mici incidente. Din cauza faptului că drumul de acces către cartierul Mica Romă este tot din Strada Daciei, unii riverani au depășit coloana de autoturisme. Șoferii au crezut că aceștia încearcă să fenteze traficul pentru a ajunge mai repede în parc și s-au creat mici blocaje, în încercarea unora de a nu da voie la revenirea în coloană. 

Aglomerația cea mai mare a fost, cum era de așteptat, la Grădina Zoologică. Sute de copii, însoțiți de părinți și bunici, au luat cu asalt aleile grădinii. Bucuria celor mici la vederea animalelor a animat și mai mult atmosfera.  

Pentru că a fost 1 Iunie, copiii cu vârste de până la 18 ani au avut gratuitate. Adulții au plătit câte 10 lei de persoană pentru accesul în incinta Zoo.

Accesul s-a făcut organizat, încercându-se respectarea distanței de cel puțin doi metri între grupuri iar ieșirea din incinta Grădinii Zoologice s-a făcut pe alt traseu. 

Citește și: Intrare gratuită pentru copii, de 1 Iunie, la Grădina Zoologică Bucov 

Dorința prahovenilor de a ieși la aer pe aleile parcului a fost atât de mare încât, în jurul orelor 13.00, a fost nevoie de prezența polițiștilor rutieri pentru a fluidiza traficul. Coloanele de mașini se întindeau pe kilometri întregi, de la sensul giratoriu din zona benzinăriei Petrom până la parcul Bucov. 

Vezi mai jos imagini de la fața locului. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău