Când se încălzește vremea. La Ploiești vor fi 29 de grade. Prognoza meteo în intervalul 1- 14 iunie

0

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat astăzi prognoza valabilă în perioada 1 – 14 iunie.

Astfel, în Prahova, în primele trei zile ale intervalului de prognoză vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această dată, valorile medii ale temperaturilor maxime urmând a se încadra între 16 şi 20 de grade.

De joi vremea se va încălzi treptat, astfel încât în data de 5 iunie, la Ploiești se vor înregistra 28 de grade, iar minima va fi de 16 grade.

Ulterior acestei date, temperatura aerului va scădea uşor şi până la sfârşitul intervalului de referinţă, media maximelor va fi de 27 – 28 de grade.

Temperaturile minime vor fi în scădere, de la 9 grade, în prima dimineaţă, la 7 grade în dimineaţa zilei de 03 iunie, apoi în creştere treptată, spre o medie de 15 grade.

Probabilitatea de apariţie a manifestărilor specifice instabilităţii atmosferice va fi mai ridicată în intervalul 01 – 03 iunie, apoi în intervalul 08 – 14 iunie.

La munte, potrivit hotnews.ro, vremea se va răci la început, astfel că în intervalul 1 – 4 iunie mediile maximelor se vor situa între 6 şi 8 grade, iar ale minimelor între -1 şi 2 grade. Ulterior acestea vor intra într-un proces de creştere treptată, astfel că valorile diurne mediate regional se vor situa între 12 şi 18 grade, iar cele nocturne între 6 şi 10 grade. Instabilitatea atmosferică va fi accentuată pe tot parcursul intervalului de prognoză.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău