Aglomerație, mizerie și nesimțire la Ploiești de 1 iunie. „Am ieșit cu copiii în parc, dar nu am rezistat nici cinci minute!” FOTO

6

Vremea frumoasă și relaxarea restricțiilor de circulație i-a făcut pe mulți ploieșteni să iasă astăzi la plimbare.

La Bucov a fost și astăzi ”omor”, coada de mașini întinzându-se pe un km la intrarea în parc. Din acest motiv, mulți au renunțat și au parcat mașinile pe marginea DN 1B, la marginea parcului.

Cei care au preferat plimbări scurte, în apropierea domiciliului, s-au confruntat cu un fenomen social imposibil de combătut la Ploiești: nesimțirea!

Un cititor ne-a trimis imagini cu mizeria din parcul aflat pe strada Iezerului cu următorul mesaj: ”Poate ne puteți ajuta…..noi am ieșit cu copiii în parc, dar nu putem sta în astfel de condiții”.

FOTO Mizeria din parcul de pe strada Iezerului

 

FOTO Coada de mașini la intrarea în Parcul Bucov:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

6 COMENTARII

  1. Sa vezi mizerie mare de seminte si alergatura de masini seara dupa ora 22 la Sala Sporturilor in Ploiesti ati auzit ca se dau acolo amenzi ?

  2. Politia comunitara ,ar trebui sa patruleze prin parcuri ,ptr a da amenzi celor care arunca pe jos cojile de seminte,care se duc cu cainii special ptr a-si face nevoile si nu in ultimul rand sa-i amendeze pe cei care fac un adevarat vacarm in parc.Dar politia locala are treburi mai importante de facut:da amenzi in locul politiei rutiere,face controale la mici mzgazine,locuri de unde se pot lua amenzi mai repede si mai consistente.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău