Unde au ajuns pisica și puii săi abandonați pe marginea unui drum din Breaza de o femeie surprinsă de camera video. FOTO

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere pe o stradă din Breaza, Prahova, în care o femeie își abandonează pisica și puii la marginea unui gard, au devenit virale.

La solicitarea cititorilor noștri, care și-au exprimat intenția de a adopta bietele animale, ne-am interesat ce s-a întâmplat cu pisica și puii săi aruncați din portbagajul mașinii direct în stradă.

Momentul în care o femeie își abandonează pisica și puii în ploaie, pe o stradă din Breaza. VIDEO

Așa am aflat că pisica și cei patru pui au fost luați acasă de Claudia Drăgușin, fiica lui Adrian Mănescu, cel care a postat pe Facebook imaginile ce au stârnit revolta iubitorilor de animale.

”Am luat pisica și cei patru pui la mine acasă, unde îi îngrijesc cum se cuvine. Îi ținem în casă, la căldură, feriți de orice pericol Sunt sănătoși, pisica toarce mulțumită și își hrănește puii. Cel mai probabil vor ajunge la o cunoștință din București, căreia tocmai i-a murit pisica de bătrânețe și, după ce a urmărit imaginile, îi va adopta pe toți” a declarat pentru observatorulph.ro, Claudia Drăgușin.

Observatorulph.ro a solicitat IJP Prahova să aplice legea care prevede sancțiuni cuprinse între 1000 și 3000 de lei pentru abandonarea animalelor de companie.

FOTO: Cum arată pisica și puii după ce au fost luați de pe stradă de Claudia Drăgușin 

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău