La ce prețuri a cumpărat Spitalul Sinaia echipamentele de protecție anti-COVID în starea de urgență

0

Observatorulph.ro continuă campania privind modul în care spitalele din Prahova au gestionat criza generată de pandemia de covid.

Astfel, după ce săptămâna trecută am publicat articolul ”Spitalele din Prahova refuză să spună cum au cheltuit banii din donații și sponsorizări în perioada pandemiei COVID”, mai multe unități sanitare au revenit cu informațiile solicitate.

Printre acestea se numără și spitalul Sinaia, a cărui conducere a solicitat inițial un timp de răspuns de 60 de zile.

Solicitarea observatorulph.ro:

”Buna ziua, prin prezenta va solicitam sa ne raspundeti la urmatoarele solicitari:

1 Va rugam sa ne puneti la dispozitie o lista cu aparatura medicala achizitionata de institutia dvs in intervalul 8 martie-22 aprilie

2 Pentru fiecare aparat va rugam sa precizati sursa finantarii, denumirea institutiei care a asigurat fondurile, sectia catre care a fost repartizat si momentul in care a devenit operational

Va rugam sa raspundeti la aceleasi intrebari si pentru aparatele cumpărate din donatii si sponsorizari

4 Va rugam sa ne transmiteti lista cu materiale de protectie a personalului medical cumparate in acelasi interval, preturile de achizitie, furnizorii si modalitatea de achizitie.

5 Va rugam sa precizati componenta stocurilor materialelor de protectie pentru personalul sanitar  existente la data 22 aprilie.

6 Va rugam sa ne transmiteti daca a inceput testarea personalului medical pentru depistarea covid? Daca da, va rugam sa precizati cate teste s-au facut, care au fost rezultatele, cate mai sunt de facut, cine le face (Denumirea entitatii)?”

FOTO DOCUMENT Răspunsul spitalului din Sinaia:

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău