Ploieștenilor de peste 65 de ani și persoanelor izolate la domiciliu, care se află în imposibilitatea deplasării, le poate fi făcută aprovizionarea de către ASSC

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, aflată în subordinea municipalității, oferă un serviciu necesar persoanelor care nu se pot deplasa de la domiciliu, pentru a-și face cumpărăturile.

Nu sunt puțini ploieșteni aflați în această situația delicată. Fie sunt bolnavi, fie vârsta le-a afectat mobilitatea, aceștia întâmpină reale dificultăți în aprovizionare. nu întotdeauna pot fi ajutați de vecini sau rude, așa că a fost necesară o soluțue și pentru ei.

De menționat că ASSC Ploiești analizează fiecare caz, pentru a nu da posibilitatea unor indivizi să încerce să profite. Atenție! Cumpărăturile se fac pe banii solicitanților, ASSC asigurând partea de achiziție de la magazine și transport gratuit la domiciliu. Pentru a nu se înțelege greșit: cumpărăturile sunt achitate de către solicitanți.

Anunțul ASSC: Ploieștenilor de peste 65 de ani fără susținători sau alte forme de ajutor, precum și persoanelor autoizolate la domiciliu, care se află în evidența DSP Prahova, le oferim sprijin pentru aprovizionarea cu alimente, medicamente și produse de igienă, pe costuri proprii, astfel:

  1. Sunați, de luni până sâmbătă, între orele 8.30 – 15.30 la următoarele numere de telefon: 0749.149.966, 0749.149.969, 0751.107.674, 0756.140.759.
  2. Vă informăm/consiliem. Întocmiți lista cu produsele de care aveți nevoie.
  3. Vă achiziționăm produsele solicitate.
  4. Vă aducem produsele fără costuri de transport. Atenție! aprovizionarea se face doar pe raza municipiului Ploiești.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596