FOTO-Cum arată casele de la Rachieri, distruse într-un incendiu violent marți seara. Patru familii au nevoie de ajutor

0
1414

Mai multe familii din satul Rachieri, comuna Valea Călugărească, au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent care le-a distrus casele. Necazul s-a abătut asupra lor marți seara.

Chiar dacă pompierii au intervenit prompt, din cauza vântului puternic focul s-a extins rapid, iar în câteva ore totul s-a făcut scrum.

Observatorul Prahovean a stat de vorbă cu familia Grigoraș, a cărei locuință a fost distrusă în totalitate. Pe lângă bunuri și acte, familia a pierdut în incendiu și o importantă sumă de bani, pe care cu greu a reușit să o strângă. Cu banii voiau să construiască o locuință copiilor.

Primăria comunei Valea Călugărească le-a sărit în ajutorul oamenilor care și-au pierdut casele și chiar în aceste momente mai mulți angajați ai instituției curăța și pregătesc locul unei noi construcții.

Atât pe familia Grigoraș cât și pe celelalte, puse la grea încercare le așteaptă o perioadă dificilă însă. Vechile locuințe le sunt ruine acum și fiecare și-a găsit cu greu locul pe la rude sau prieteni.

Facem pe această cale un apel către persoanele cu suflet mare, care vor să ajute cu bani sau cu materiale de construcții familiile din Rachieri care și-au pierdut agoniseala de-o viață în incendiul violent de marți seară.

Două conturi, în lei și euro, au fost deschise la BRD de o rudă apropiată familiei Grigoraș, Neculaie Ioana Claudia, pentru donații:

RON: RO13 BRDE 300SV 9860 300 3000

EUR: RO19 BRDE 300SV 9487 517 3000

Totodată, persoanele care vor să ajute cu materiale de construcții, pot lua legătura cu reprezentanții Primăriei Valea Călugărească la numărul de telefon 0244 235 444

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here