Studenții din UPG Ploiești, care au plecat la domiciliu, vor avea 50% reducere la chirie

0

Consiliul de Administrație al Universității Petrol – Gaze Ploiești a aprobat, la propunerea rectorului UPG, reducerea chiriei cu 50% pentru studenții care au plecat la domiciliu în perioada în care cursurile sunt suspendate temporar.

„Rectorul a propus CA – ului o reducere de 50% din regia pentru cămin a studenților care au plecat la domiciliu, propunere care a fost aprobată”, a precizat Mirela Dulgheru, purtătorul de cuvânt al UPG Ploiești.

Reamintim faptul că reprezentanții UPG Ploiești au precizat că se percepe în continuare chirie pentru studenții care au plecat la domiciliu din două motive, respectiv pentru că aceștia nu au predat camerele, dar și pentru că nu pot fi reziliate contractele cu furnizorii de servicii.

Având în vedere măsurile de limitare a răspândirii coronavirusului, potrivit site-ului UPG Ploiești, studenții căminiști care doresc să plătească online regia de cămin au această posibilitate, datele necesare fiind codul fiscal 2844790, IBANUL  RO76TREZ52120F331400XXXX TREZORERIA PLOIESTI. „Vă rugăm să faceți următoarele precizări în rubrica observaţii a ordinului de plată: CNP-ul , numărul  căminului și numărul camerei”, se arată în anunțul postat pe site-ul UPG Ploiești.

Foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău