Vizitele la paciente, restricționate la Maternitatea Ploiești. Trei secții din spital sunt vizate de măsură

0
program-restrictionat-vizite-maternitatea-ploiesti_e25d1.jpg

program-restrictionat-vizite-maternitatea-ploiesti_e25d1.jpg

După sistarea vizitelor la Spitalul Județean, și la Maternitatea Ploiești a fost restricționat accesul persoanelor în anumite secții ale unității medicale.

În plin sezon al virozelor respiratorii, dar și ca urmare a apariției unui număr mare de gripe la nivel național, precum și în contextul confirmării unor cazuri de coronavirus în România, mai multe spitale din Prahova au luat măsuri pentru prevenirea acestor boli.

Citește și: Isterie la spitalele din Ploiești. Aglomerație nejustificată la UPU și la Pediatrie

Prima măsură a fost de sistare a vizitelor la Spitalul Județean Ploiești, cea mai mare unitate medicală din Prahova.

Citește și: Fără vizite la Spitalul Județean Ploiești. Măsuri speciale pentru prevenirea infecției cu noul coronavirus și cu gripă

Recent și Spitalul de Obstetrică Ginecologie a dispus o serie de măsuri când vine vorba de prevenirea bolilor.

„La momentul actual au fost limitate vizitele în spital, fiind interzise, conform legii, în secțiile ATI, Bloc de Nașteri, Neonatologie”, a precizat Călin Boeru, directorul adjunct al Spitalului de Obstetrică Ginecologie.

Măsuri au fost impuse și la Spitalul de Pediatrie Ploiești, unde programul de vizite a fost redus cu o oră, respectiv în timpul săptămânii, de luni până vineri, între orele 16.00 – 17.00, iar sâmbăta și duminică, programul de vizite este de două ore/zi, de la ora 10.00 la 11.00 și de la 16.00 la 17.00.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău