Bestseller-ul Bookfest 2019, „Cartea Reghinei”, lansat la Ploiești în prezența scriitorului Mircea Cărtărescu

WhatsApp_Image_2020-02-24_at_09.33.11_49d4a.jpeg

WhatsApp_Image_2020-02-24_at_09.33.11_49d4a.jpeg

Duminică, 23 februarie 2020, a avut loc la Ploieşti lansarea bestseller-ului Bookfest 2019 „Cartea Reghinei” de Ioana Nicolaie, într-o atmosferă emoționantă.

Cadrul întâlnirii a fost oferit de Asociația Prahova în Acțiune, la Sala „Marea Unire” a Palatului Culturii din Ploieşti, evenimentul fiind moderat de Cristina Toma Cochinescu, cunoscută comunității pentru organizarea de evenimente culturale deosebite.

Într-o atmosferă relaxată, Ioana Nicolaie şi soțul acesteia, scriitorul Mircea Cărtărescu, s-au simțit ca între prieteni. 

Ioana, poate cea mai surprinzătoare scriitoare din România a momentului actual, a răspuns întrebărilor cititorilor, prezenți în sală în număr impresionant, cu naturalețea şi zâmbetul specifice acesteia, dar şi cu un umor sincer care a completat impecabil nota tragică a Cărții Reghinei, vorbind despre durere, acceptare, iertare, maternitate şi sacrificiu. 

Reprezentanții Editurii Humanitas, prezentă cu un stand de cărți care s-au epuizat rapid, bucurându-se de autografele celor doi scriitori, s-au declarat impresionați de organizarea evenimentului, dorind să devină parteneri permanenți ai Asociației Prahova în Acțiune.

În acelaşi sens, Cristina Toma Cochinescu i-a propus Ioanei Nicolaie un parteneriat între organizația amintită şi Fundația Melior, care desfăşoară proiecte culturale şi umanitare incredibile, colaborare pe care scriitoarea a acceptat-o cu bucurie.

Întâlnirea s-a desfăşurat în cadrul unei serii de evenimente organizate duminică la Palatul Culturii de Prahova în Acțiune, care au avut ca scop socializarea reprezentantelor comunității de femei, prin participarea la Târgul de Amintiri, tombolă cu premii, atelier de creații, demonstrații de robotică şi de programare IT şi tururi virtuale, oferite de partenerii şi de voluntarii asociației. 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău