40ce004a-2cf2-46d9-a4c1-38e5b4d5e7b3_1_39fce.jpg

Ne plângem că este mizerie, că operatorul nu-și face treaba când și cum trebuie, dar niciodată nu vorbim despre noi, despre cum reușim să ne transformăm orașul într-o imensă platformă de gunoi.

Despre problemele operatorului Rosal am scris în repetate rânduri, chiar obsesiv în ultimul an. Se pare că situația s-a rezolvat din acest punct de vedere, de câteva luni respectându-se programul de colectare. 

Totuși, în anumite zone din Ploiești, civilizația lasă de dorit. Un ploieștean a avut răbdare să surprindă în imagini cum se comportă cei care aduc gunoiul, imediat după ce platforma a fost golită.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În primul rând sunt indivizi care își parchează mașinile fără să ia în calcul obstrucționarea accesului mașinilor de gunoi la platforme. Așa se face că uneori acestea nu pot să presteze serviciul. Apoi, de observat sunt cei care cară obiecte voluminiase, elemente de mobilier, pe care le lasă la întâmplare în jurul platformelor.

Nu în ultimul rând, cea de a treia categorie, cea a leneșilor, pentru care este mult prea greu să-și arunce gunoiul ăn pubele, preferând să-l lase pe lângă. Rezultatul în imagini...

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg