Navetiștii din Prahova, bătaia de joc a transportatorilor. De ce nu poate interveni CJ Prahova în scumpirea biletelor. VIDEO

0
Autogara-Nord_1_f9141.jpg

Autogara-Nord_1_f9141.jpg

Zilnic, peste 50.000 de prahoveni, inclusiv elevi, fac naveta între diverse localități din Prahova. De cele mai multe ori, transportatorii nu respectă legislația în vigoare, călătorii fiind înghesuiți în microbuze neîncălzite sau abandonați în stații din cauza locurilor insuficiente.

În ciuda acestor condiții, firmele de transport au scumpit semnificativ biletele și abonamentele, fără acordul autorităților județene, care nu mai au atribuții de control și reglementare de tarife.

A recunoscut acest lucru chiar președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, în emisiunea Observatorulph.ro LIVE.

VIDEO

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită AICI

Toader a explicat și de ce nu s-a construit până acum terminalul pentru transportul public de persoane din zona spitalului județean de urgență din Ploiești: birocația.

”În anul 2016, când am ajuns eu la conducerea Consiliului Județean Prahova și domnul Dobre la Primăria Ploiești era deja un studiu de fezabilitate privind terminalul intermodal. Încă există acel studiu, dar nu s-a semnat nici măcar contractul de finanțare, după patru ani…Să știți că și soacra mea face naveta la Ploiești și tot în acel loc insalubru ajunge. Nu m-a înjurat în mod direct :)” a declarat președintele CJ Prahova la Observatorulph.ro LIVE.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău