Mobilizare impresionantă a donatorilor de sânge pentru motociclistul de 18 ani, aflat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

0
Analize_medicale_sange_42a97.jpg

Analize_medicale_sange_42a97.jpg

Încă o dovadă că oamenii nu uită să fie OAMENI, iar atunci când li se cere ajutorul pentru un caz concret, mobilizarea nu se lasă așteptată. Imediat după apelul umanitar lansat în spațiul public pentru Ionuț Cosmin Mănăloiu, tânărul de 18 ani, aflat în stare gravă în urma unui accident de motocicletă, zeci de persoane s-au mobilizat și au mers să doneze sânge.

UPDATE: Potrivit dr. Georgeta Hanganu, de la Centrul de Transfuzii Ploiești, în prima zi, după lansarea apelului de către www.observatorulph.ro, 64 de persoane au donat sânge pentru tânărul accidentat.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Accidentul s-a produs în cartierul Mihai Bravu din Ploiești, după ce acesta a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat.

Află FIRUL EVENIMENTELOR PRIN CARE A TRECUT TÂNĂRUL MOTOCICLIST

În prezent victima se află internată la Spitalul Județean de Urgență, la secția Terapie Intensivă. ,,Pacientul se află tot in stare gravă, la Sectia de Terapie Intensivă. Este în comă și este ventilat mecanic”, a precizat dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Ploiești.

Deși starea tânărului este gravă, atât medicii cât și familia au speranța că acesta își va reveni din comă.
Pentru că tânărul are nevoie, în permanență, de transfuzii, familia împreună cu ziarul www.observatorulph.ro au lansat un apel către toți oamenii de bine care pot dona și care vor să-l ajute pe acest tânăr să treacă peste cumpăna vieții sale.

În mai puțin de o zi de la lansarea anunțului, la Centrul de Transfuzii Sanguine din Ploiești donaseră deja 30 de persoane pentru Cosmin. „Mai sunt și alții care au venit tot pentru el. Sunt în sala de recoltare. O mobilizare frumoasă, impresionantă și de această dată și le mulțumim acestor oameni frumoși“, ne-a declarat dr. Georgeta Hanganu, directorul Centrul de Transfuzii Sanguine din Ploiești.

Cei care doresc să-l ajute pe tânăr, o pot face în continuare, cu mențiunea ca atunci când ajung la unitățile de transfuzii să precizeze personalului medical că fac acest demers pentru MĂNĂLOIU IONUȚ COSMIN, internat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Foto cu caracter ilustrativ

Analize_medicale_sange_5cdc2.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău