Povestea lui Mirel, tânărul din Prahova purtat pe brațe de mamă până la școală. Link VIDEO

0
Mirel_2_4d241_23a35.jpg

Mirel_2_4d241_23a35.jpg

Mirel Dumitru este un tânăr din comuna Brazi, care s-a născut cu o malformaţie congenitală gravă ceea ce-l face dependent de un scaun cu rotile.

În ciuda greutăților cu care s-a confruntat, mama sa purtându-l pe brațe în drum spre școală, Mirel a dovedit că are o ambiție ieșită din comun.

Povestea sa a fost prezentată în emisiunea ”Destine ca-n filme”, difuzată aseară pe TVR 2. Înregistrarea emisiunii poate fi urmărită AICI.

Anul trecut, observatorulph.ro i-a publicat povestea în articolul ”O mamă își cară fiul imobilizat de 17 ani în brațe ca să-l ducă la școală”. 

În fiecare zi de școală, Florina Dumitru urcă și coboară din autobuz cu fiul de 17 ani în brațe, imobilizat de la naștere într-un scaun cu rotile. Autobuzul firmei DST, cu care fac naveta pe ruta Popești-Ploiești nu are o rampă de acces pentru persoane cu dizabilități, așa că cei doi se chinuie în fiecare zi să ajungă la ore. Sătulă să fie batjocorită, femeia a dat în judecată firma de transport DST, dar și Consilul Județean Prahova și Primăria Brazi.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău