Cum se toarnă asfalt direct pe pământ, într-o comună din Prahova. ”O să țină până la prima ninsoare”. UPDATE Reacția primarului – VIDEO

0
WhatsApp_Image_2019-11-27_at_16.43.26_1_70919.jpeg

WhatsApp_Image_2019-11-27_at_16.43.26_1_70919.jpeg

În plină criză financiară bugetară, Programul Național de Dezvoltare Locală se derulează în forță în zeci de localități din Prahova. Sunt finanțate cu bani de la Ministerul Dezvoltării lucrări de infrastructură importante precum reabilitare de drumuri și instituții publice sau introducere rețele de apă și canalizare.

UPDATE Primarul comunei Lapoș, Constantin Țîrlea, a explicat pentru observatorulph.ro, ce s-a întâmplat: ”În primul rând vreau să vă spun că s-a turnat asfalt doar pe porțiunea de drum pietruită. Chiar dacă a ieșit iarba, stratul de piatră este destul de gros ca să nu fie probleme. Oricum, cel care este responsabil de calitatea lucrărilor este viceprimarul (n.r. PSD), care are și majoritatea în consiliul local. Supărat că a pierdut Viorica alegerile, cred că el v-a trimis filmările, dar a greșit pentru că el este cel care trebuie să verifice calitatea lucrărilor”.

Dorința primarilor de a termina cât mai repede lucrările având în vedere condițiile meteo nefavorabile, dar și a constructorilor de a-și încasa facturile de la bugetul de stat se transformă în multe cazuri într-o irosire a banului public.

Un cititor a surprins imagini cu asfaltarea din comuna prahoveană Lapoș, care figurează pe lista Ministerului Dezvoltării cu programul ”Modernizare drumuri comunale și vicinale” în valoare de 7.920.787 lei!

”La noi în comună se toarnă asfaltul direct pe ulițe unde pietrișul a dispărut sub pământ și iarbă! O să țină până la prima ninsoare!” a fost mesajul cititorului nostru.

VIDEO

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău