WhatsApp_Image_2019-11-27_at_16.43.26_1_70919.jpeg

În plină criză financiară bugetară, Programul Național de Dezvoltare Locală se derulează în forță în zeci de localități din Prahova. Sunt finanțate cu bani de la Ministerul Dezvoltării lucrări de infrastructură importante precum reabilitare de drumuri și instituții publice sau introducere rețele de apă și canalizare.

UPDATE Primarul comunei Lapoș, Constantin Țîrlea, a explicat pentru observatorulph.ro, ce s-a întâmplat: ”În primul rând vreau să vă spun că s-a turnat asfalt doar pe porțiunea de drum pietruită. Chiar dacă a ieșit iarba, stratul de piatră este destul de gros ca să nu fie probleme. Oricum, cel care este responsabil de calitatea lucrărilor este viceprimarul (n.r. PSD), care are și majoritatea în consiliul local. Supărat că a pierdut Viorica alegerile, cred că el v-a trimis filmările, dar a greșit pentru că el este cel care trebuie să verifice calitatea lucrărilor”.

Dorința primarilor de a termina cât mai repede lucrările având în vedere condițiile meteo nefavorabile, dar și a constructorilor de a-și încasa facturile de la bugetul de stat se transformă în multe cazuri într-o irosire a banului public.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un cititor a surprins imagini cu asfaltarea din comuna prahoveană Lapoș, care figurează pe lista Ministerului Dezvoltării cu programul ”Modernizare drumuri comunale și vicinale” în valoare de 7.920.787 lei!

”La noi în comună se toarnă asfaltul direct pe ulițe unde pietrișul a dispărut sub pământ și iarbă! O să țină până la prima ninsoare!” a fost mesajul cititorului nostru.

VIDEO

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg