iarna munte b5bf4

Iarna se instalează treptat și în Prahova, unde vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila între 6 - 9 grade Celsius. La munte, la altitudini de peste 1800 m, ploile se pot transforma în lapoviță și ninsoare.

În Prahova minimele termice se vor situa, în medie, între 2 și 6 grade Celsius, spun meteorologii care au anunțat că, după data de 1 decembrie, temperaturile minime vor oscila între 0 și 3 grade Celsius.

Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe va fi în creștere după data de 28 noiembrie, a anunțat ANM.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astăzi, la orele prânzului, vom avea însă o surpriză plăcută, după ce temperaturile vor crește până la 12 - 14 grade Celsius.

La munte, începând cu data de 29 noiembrie, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila între -2 și 2 grade.

„Minimele termice se vor situa, în medie, între -6 și -2 grade Celsius după data de 1 Decembrie, potrivit ANM.

La munte, probabilitatea de apariție a precipitațiilor în general slabe va fi în creștere începând cu data de 28 noiembrie. Nu este exclus însă ca, la altitudini de peste 1800 m, ploaia să se transforme în lapoviță și ninsoare.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg