Pașii urcați pe munte de ghidul prahovean Cristi Minculescu se transformă în cadouri pentru 170 de copii din comunități sărace. Cum te poți implica

0
main_48a3a.jpg

main_48a3a.jpgMai mulți sportivi de performanță, dar și persoane care au meserii ce implică mișcarea și pregătirea fizică la un nivel avansat au decis ca fiecare pas pe care-l fac în prag de Sărbători să fie unul care să aducă un strop de bine și frumos câtorva copii care provin din medii defavorizate. Totul este coordonat de către Asociația „Totul este posibil“, iar demersului s-a alăturat și ghidul montan din Prahova, Cristi Minculescu.

„Peste câteva zile o să petrec sărbătoarea de 1 Decembrie la altitudine. Îmi doresc să transform metri urcați și starea mea de bine în bucurii ale copiilor, cu ocazia zilei de Moș Nicolae.

Banii pe care-i veți dona în contul Asociației «Totul este posibil» se vor transforma în mici cadouri pentru peste 170 de copii.
47 dintre ei sunt din Târgoviște, 45 din Tulcea, 60 din Ilfov, iar 20 de micuți sunt din Prahova.

Copiii sunt din clase cu elevi provenind din familii mai puțin înstărite sau comunități rurale fără posibilități.
Ce vor conține punguțele? Fructe, dulciuri, jocuri, rechizite și articole călduroase de iarnă: căciuli, fulare, mănuși, ciorapi.

Mână de la mână umplem punguțele!”, susține Cristi Minculescu, ghid montan autoritzat și o persoană cunoscută în comunitatea prahoveană pentru diversele campanii caritabile derulate în ultimii ani.

Costurile acestor pachete au fost estimate la 2500 lei. Cei care vor să se implice și să doneze, o pot face online, pe www.totulesteposibil.ro

Citește și Drumul lui Cristi Minculescu de la director de vânzări la ghid montan autorizat 


*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău