campanie_teatru_bfbd0.jpgÎi vedem pe scenă purtând tot felul de „măști“. Uneori ne fac să zâmbim, alteori să medităm. În prag de Sărbători, însă, ne arată latura umană, cea sufletească, printr-o campanie pe care o derulează pentru copiii nevoiași. Este vorba despre actorii Teatrului „Toma Caragiu“.

„MÂINI ȘI PICIORUȘE CALDE” nu este o piesă de teatru. Este o realitate. Una pe care câțiva oameni încearcă s-o transforme din tristețe, nevoie, suferință, frig într-una în care să le demonstreze micuților nevoiași că Moș Crăciun există pentru toți copiii, că iarna înseamnă joacă, sărbătoare, bucurie și chiar căldură.

„Alătură-te și tu campaniei umanitare «Mâini și piciorușe calde» și ajută-ne să le facem o bucurie, în prag de iarnă, copiilor nevoiași care nu au încălțăminte și mănuși pentru anotimpul rece!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Donațiile pot fi aduse zilnic, în perioada 20 noiembrie - 20 decembrie, la Teatrul de Animație «Imaginario», situat pe Bulevardul Independenței nr. 14.

Vino lângă noi să le dăruim celor mici, lipsiți de posibilitățile materiale, lucruri utile și adecvate, care i-ar putea ajuta să treacă mai ușor de frigul iernii!”, scrie în anunțul lansat de echipa Teatrului „Toma Caragiu“ Ploiești pe pagina de facebook destinată acestei acțiuni.

Sursa foto: facebook Teatru „Toma Caragiu“ Ploiești

campanie_teatru_8702a.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg