WhatsApp_Image_2019-11-10_at_08.30.12_adf1e.jpegDacă ești major și vei deschide cea mai populară rețea de utilizare, vei fi întâmpinat cu un mesaj special. Unul prin care Facebook-ul îți amintește că este ziua alegerilor și în care are și propria contabilizare a prezenței la vot.

Totodată, aplicația te trimite și către informații despre alegerile prezidențiale, astfel încât să mergi la urne în cunoștință de cauză.

Răspunsul dacă ai fost sau nu la vot este unul opțional.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Rețeaua de socializare a purtat un rol decisiv în evenimentele electorale și sociale din 2014, respectiv 2017,2018.

„Poți vedea mementouri ca să te înregistrezi pentru votare înaintea alegerilor și mementouri în ziua alegerilor ca să mergi să votezi. Aceste mementouri te pot ajuta să afli cum te înregistrezi, la ce să te aștepți în ziua alegerilor și unde se află secția ta de votare.

Trimitem aceste mementouri pentru că vrem să se facă auzită vocea tuturor în timpul alegerilor. Nu suntem plătiți pentru a trimite aceste mementouri. Le trimitem celor care au vârsta pentru a vota - indiferent pe cine susțin.

În timpul alegerilor, este foarte posibil să vezi postări ale prietenilor despre votare. Mai poți folosi Facebook pentru a distribui propria ta experiență legată de alegeri. Mementourile privind votarea care apar în Noutăți pot fi distribuite", sunt informațiile oficiale ale Facebook legate de aceste memento-uri.

WhatsApp_Image_2019-11-10_at_08.30.12_1ac3d.jpeg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg