seringi_0aa83_a1d85.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat articolul ”Atentat la sănătate! Cum ”zac” deșeurile medicale în curtea incineratorului din Parcul Brazi, poluând mediul. VIDEO”, firma Eco Burn a fost amendată de Garda de Mediu Prahova.

Zilele trecute, Observatorulph.ro a intrat în posesia a zeci de minute de filmări cu modul în care sunt gestionate deșeurile de către firma Eco Burn, care deține un inciderator în Parcul Industrial Brazi, pe care le-a și difuzat AICI

La solicitarea observatorulph.ro pentru un punct de vedere, comisarii de mediu au transmis o adresă potrivit căreia  amendat societatea Eco Burn a fost amendată cu 40.000 de lei pentru depozitarea neconformă a deșeurilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ceea ce privește fumul gros surprins de un localnic din Brazi și postate pe Facebook de un consilier local, Garda de Mediu susține că la incinerator au fost efectuate lucrări de mentenanță, iar în urma monitorizării nu au fost semnalate depășiri ale nivelului maxim de noxe.

Reprezentanții Eco Burn nu au răspuns până acum solicitării observatorulph.ro pentru un punct de vedere.

Raspuns_solicitare_inf._ECO_BURN_-Observatorul_PH-page-001_6b57a.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg