Screenshot_29_d9bcf.png

Transmisiunea în direct a concertului susținut într-un autobuz de trei muzicieni - Aurelian Despa (percuție), Andrei Frîncu (contrabas) și Cristian Duca (pian), pentru promovarea Ploiești Jazz Festival, eveniment organizat de Filarmonica „Paul Constantinescu, a înregistrat cifre de audiență record pentru acest tip de conținut.

38.944 persoane, 7.511 interacțiuni și 15.000 de vizualizări a înregistrat, până la ora publicării acestui articol, transmisiunea LIVE a concertului de Jazz susținut într-un autobuz TCE, ieri seară, la Ploiești.

169 de cititori au Observatorul Prahovean au comentat pozitiv inițiativa și 2.372 au reacționat la postarea transmisiunii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Felicitări oameni minunați,tot respectul 👏👏👏” – Carmen Mihalache

” Bravo ! Felicitari ! Oameni minunati si talentati!” – Elisabeta Dobrescu

” Să te tot plimbi cu autobuzul cu asa concert! Felicitări!👍👍👍👍” – Teisanu Tatiana

” Jos pălăria, asta este Ploieștiul lui Caragiale” – Marius Drăghici

Acestea sunt doar câteva din cele peste 160 de comentarii pozitive primite de artiști în cadrul transmisiunii live, care poate fi vizionată mai jos.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg