blejoi-ape_02f3a.jpg

Un locuitor a reclamat Primăria Blejoi la Garda de Mediu și Apele Române pentru că dejecțiile din rețeaua de canalizare ajung direct în Teleajen. Autoritățile locale susțin că rețeaua de canalizare nu a fost recepționată și nu s-au făcut racorduri autorizate de primărie, dar promite o inspecție video pentru sancționarea celor care s-au branșat ilegal.

În documentul respectiv, localnicul acuză Primăria Blejoi că apele uzate din rețeaua de canalizare sunt deversate direct în Teleajen pentru că stația de epurare nu este funcțională.

Reprezentanții autorităților locale resping acuzațiile: ”Rețeaua de canalizare nu a fost recepționată și, implicit, nu s-a făcut niciun branșament legal. Dacă există cetățeni care s-au racordat ilegal ne vom da seama în urma inspecției video pe care o vom face la predarea lucrării către operator, tronsonul având 14 km lungime, iar cei prinși vor fi sancționați conform prevederilor legale”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

blejoi-ape_02f3a.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg