Cum explică preotul care a produs accidentul din Valea Călugărească faptul că a condus beat și doar în chiloți

preot-bun_b3d19_18c2d.jpg

preot-bun_b3d19_18c2d.jpg

Dorian D, preot paroh la o biserică din Valea Călugărească, a devenit ”celebru” după ce a provocat luni seară un accident. Slujitorul Domnului conducea în lenjerie intimă, iar etilotestul a indicat o alcoolemie de 1,05.

Luni seară, s-a produs un accident rutier la ieșire din Valea Călugărească spre Dârvari. Vinovat este un bărbat în vârstă de 58 de ani, preot la biserica din centru a comunei Valea Călugărească. Potrivit polițiștilor, acesta a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 22 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul preotului de 58 de ani (șoferul vinovat), a rezultat o alcoolemie de 1,05 alcool pur in aerul expirat.

Preotul a explicat pentru Știrile Pro TV într-o intervenție telefonică de ce a ajuns în această situație.

„Am consumat două pahare cu vin. Am venit din Israel marți noapte și la masă am servit un pahar înainte de masă și unul după masă.”

Reporter„Nu erați atât de îmbrăcat pe cât ar trebui să fie.”

Preot paroh„Păi când am ieșit din mașină s-au rupt pantalonii scurți. I-am lăsat în mașină, ce era să fac cu ei.”

Reporter„Și cămașa? Cămașă n-ați avut.”

Preot paroh„Mă scuzați, trec pe lângă poliție și n-am voie.”

VIDEO Momentul în care preotul din Valea Călugărească ”pică” proba etilotestului după ce a provocat un accident

Preotul are interdicție să mai slujească în biserică de la superiorii săi, care au demarat o anchetă internă în paralel cu cea a Poliției Rutiere.

Bărbatul a rămas fără permis și este cercetat penal pentru conduere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596