fb43bf99-1353-4966-bd51-609a802f3b69_a2962.jpg

Ați văzut vreodată atâția bani la un loc? 1.000.000 de euro...puțini au avut măcar ocazia să vadă această sumă cash, ca să nu mai vorbim despre câți o și au în realitate.

Cei mai mulți au văzut filme, au jucat la jocuri de noroc, au sperat să apară vreo mătușă, apoi să dispară din această dimensiune, dar să lase o mega-moștenire. 

Aproape că nu există individ care să nu se fi gândit măcar o dată cum ar fi să aibă atâția bani. Desigur, nu vorbim despre cei care deja au, nici măcar despre cei care sunt în categoria politicienilor ”norocoși”. Acum vorbim doar despre omul simplu, pus față în față cu ”milionul”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un nou experiment social, realizat de ploieșteanul Ciprian Dafinescu, vizează reacția oamenilor când geanta unui trecător se deschide accidental, din ea revărsându-se un milion de euro.

Unora aproape că le stă inima, alții se sperie și grăbesc pasul, unii îl ajută să strângă banii, iar alții se... ”împrumută”. :)  Dar, cel mai bine este să vizionați ceea ce urmează, cu o remarcă specială pentru min 1:35

* În cazul în care v-ați pus problema dacă banii sunt reali, răspunsul este nu, Ciprian asigurându-ne că au fost xeroxați doar pentru acest experiment. :)

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg