WhatsApp_Image_2019-09-18_at_16.13.58_6683b.jpeg

În această dimineață, Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi, a desfășurat o acțiune la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR. În Prahova, raziile au avut loc în gările Ploiești Vest, Ploiești Sud, Mizil, Câmpina și Sinaia.

Comunicatul IJP Prahova:

La nivelul județului Prahova, în intervalul orar 06:00-10:00, au fost angrenați 16 polițiști din cadrul Poliției Transporturi, precum și 14 polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, de la structurile de Ordine Publică și Rutieră.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceștia au acționat în stațiile CFR din Ploiești Vest, Ploiești Sud, Mizil, Câmpina și Sinaia, precum și în zonele adiacente ale acestora, pentru depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

În urma activităților desfășurate au fost legitimate 111 persoane, au fost controlate 10 bagaje și verificate 45 de autovehicule.

Polițiștii au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea Legii Taximetriei, Hotărârii de Guvern privind transporturile feroviare, Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, Ordonanței de Guvern privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români, precum și pentru alte abateri la regimul rutier. Valoarea sancțiunilor aplicate se ridică la peste 6200 de lei.

La activitățile desfășurate la nivelul județului Prahova au participat și jandarmi.

FOTO

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg