adeverinta-sgu_8e5c1_bea35.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul ”SGU Ploiești a inventat taxa pe mort la notar. FOTO-Document emis de Cimitirul Viișoara”, la solicitarea redacției noastre, conducerea societății a transmis următorul punct de vedere:

În conformitate cu actele normative în vigoare, respectiv HCL nr.314/2019, tariful de eliberare a unei adeverințe pentru realizarea succesiunii este de 12 lei, în regim normal de 10 zile lucrătoare. Tariful de eliberare al unei astfel de adeverințe, în regim de urgență, este de 26 de lei (3 zile lucrătoare).

Totodată, tariful de eliberare a unei adeverințe pentru înstrăinare lucrări funerare este de 126 lei, în regim normal de 10 zile lucrătoare. Tariful de eliberare al unei astfel de adeverințe, în regim de urgență, este de 253 de lei (3 zile lucrătoare).

În același timp, precizăm faptul că resturile vegetale, din perimetrul cimitirului Mihai Bravu, sunt rezultate în urma îndepărtării vegetației, crescută în exces, din incinta curții acestuia, lucrările fiind aproape de finalizare. Aceste resturi sunt ridicate etapizat de către societatea noastră, urrmând a fi transportate și depozitate în locuri special amenajate, conform legislației în vigoare. Din păcate, unii concesionari au aruncat alte resturi de gunoi peste cel vegetal, în ciuda avertismentelor administrației.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg