dn1b_6f906.jpg

Primăria Blejoi și Consiliul Județean Prahova continuă demersurile la CNAIR pentru lărgirea la patru benzi a Centurii de Nord a Ploieștiului, între mall-ul PSC și benzinăria Rompetrol.

Pe acest tronson de drum din DN 1B, aflat în administrarea CNAIR, se formează coloane de mașini la orele de vârf, când traficul rutier este intens. 

“Este o investiție care ar completa lucrările de infrastructură rutieră efectuate deja de către Consiliul Județean Prahova și de Primăria Blejoi, însă administratorul acestui drum este CNAIR și, prin urmare, toate demersurile trebuie făcute de către această companie. Bineînțeles, acolo unde este cazul, respectiv pentru emiterea autorizațiilor de construire, CNAIR va avea sprijinul autorității județene, pentru că avem tot interesul ca această modernizare să se producă în timp cât mai scurt”, a declarat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, pentru Ziarul Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Autoritățile locale promit că vor oferi sprijinul necesar pentru această investiție. ”Vom elibera toate documentele necesare pentru fluidizarea traficului rutier pe DN 1B care traversează comuna” susține și primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru.

Până acum, pentru modernizarea tronsonului de 5 km de către CNAIR, a fost elaborat doar studiul de prefezabilitate

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg