Jnc9ODAwJmhhc2g9NTYxN2UzNTI3YTBjNjhjMzgwYTgxYjgxMGFjZDE5YTQ.thumb_4cf97.jpg

O glumă făcută de trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 22 de ani, pe strada Găgeni din Ploiești, s-a transformat într-un dosar penal ”pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”.

Aceștia sunt acuzați de o infracțiune gravă, după ce au desenat cu creta, fără autorizație, o trecere de pietoni pe strada Găgeni.

Poate că aceiași polițiști ar fi trebuit să-i sancționeze și pe ”profesioniștii” care au executat o trecere de pietoni 3D, pe bani grei, în cartierul Mihai Brav (dacă nu vă aduceți aminte citiți acest text), care a fost refăcută după ce o țară întreagă a râs de isprava muncitorilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Comunicatul IJP Prahova: 

La data de 3 septembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Găgeni, la intersectia cu strada Walter Maracineanu, autori neidentificați au desenat pe partea carosabilă cu cretă de culoare albă, o trecere pentru pietoni, fară să dețină autorizație eliberată de autoritățile competente, de natură să inducă în eroare participanții la trafic.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificați autorii, respectiv trei tineri, cu vârste de 22, 16, respectiv 14 ani. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg