tabara_4f2e2_f1c96.jpg

Scandalul organizatoric de la Tabăra Internațională de Sculptură Monumentală Ploiești 2019 ia proporții. După ce artistul plastic Eugen Petri a criticat reprezentanții Primăriei Ploiești pentru deficiențele oranizatorice, conducerea Casei de Cultură I.L. Caragiale a reacționat.

Veniți de prin toate colțurile lumii, artiștii plastici au putut aduce cu ei la Ploiești talentul, ideile, sculele de mici dimensiuni și dorința de a oferi plusvaloare prin operele realizate de ei. Restul instrumentelor și ceea ce înseamnă bază pentru realizarea operelor de artă s-a angajat să le pună la dispoziție sculptorul român Eugen Petri, dar cu condiția ca municipalitatea ploieșteană să-l remunereze pentru acest lucru. Artistul susține că a fost păcălit de primărie, care a tratat cu indiferență acest eveniment cultural internațional.

Detalii aici: Sculptori de talie internațională, umiliți la Ploiești. „Am fost lăsați fără apă când a fost canicula mai mare“

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În replică, directorul  Casei de Cultură I.L. Caragiale respinge acuzațiile și susține că nu poate deconta cheltuieli care nu pot fi justificate din punct de vedere legal. Observatorulph.ro publică mai jos reacția instituției la acuzațiile sculptorului Petri:

Document-page-001_976d9.jpg

Document-page-002_c677e.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg