accident-soseaua-vestului-spitalul-judetean-ploiesti-victime_e2a71.jpg

Accidentul rutier s-a produs, luni după amiază, pe Șoseaua Vestului din Ploiești, în zona Balif, după ce un conducător auto a intrat în coliziune cu un troleibuz.

Șoferul autoturismului se pare că a ieșit de pe o stradă laterală și, fără să se asigure, ar fi pătruns cu autoturismul pe Șoseaua Vestului, moment în care a intrat în coliziune cu un troleibuz.

În momentul accidentului, în autoturism erau cinci persoane, printre care și doi copii, iar în troleibuz se aflau 16 pasageri. Din păcate, în urma impactului, toate cele cinci persoane din autoturism au fost rănite și au necesitat transportul la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, prima victimă, o tânără în vârstă de 27 de ani, prezintă traumatism cranio-cerebral, plagă frontală minoră și plagă de piramidă nazală.

Cea de a doua victimă, o tânără în vârstă de 26 de ani are o plagă la buză, iar conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 29 de ani, prezintă traumatism cranio-facial, traumatism hemitorace și plagă la mână. 

Celelalte două victime sunt o fetiță în vârstă de 2 ani, care prezintă un traumatism cranio-cerebral și o plagă parientală în zona stângă, și o fetiță în vârstă de 10 ani, care a fost diagnosticată cu o plagă la urechea dreaptă.

Cea de a șasea persoană implicată în accident, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a refuzat transportul la spital. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg