aglomerat_1188c.jpg

Observatorulph.ro continuă seria de articole referitoare la transportul de persoane din Prahova, după ce numeroase firme au scumpit biletele și abonamentele fără acordul autorităților județene.

Un cititor ne-a trimis imagini surprinse luni dimineața într-un microbuz aglomerat, care a efectuat cursa Seciu-Boldești-Ploiești, însoțite de următorul mesaj:

”În această dimineață am stat în picioare, în microbuz, până la Ploiești pentru că șoferul a luat mai mulți pasageri decât erau locurile disponibile. Mă întreb de ce au mai scumpit biletele dacă nu au schimbat în bine condițiile de transport pentru navetiști?”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Lista firmelor din Prahova care au scumpit ilegal cursele de transport persoane. ”Este un abuz, o bătaie de joc!” UPDATE

Transportatorul respectiv a decis majorarea biletelor de călătorie de la 5 septembrie, așa cum se poate vedea din afișele lipite în mijloacele de transport:

anun_8c053.jpeg

Reamintim că nicio firmă de transport nu putea scumpi biletele sau abonamentele fără acordul consilierilor județeni. Iar acest lucru nu s-a întâmplat potrivit unui document publicat în exclusivitate de observatorulph.ro AICI.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg