Lista firmelor din Prahova care au scumpit ilegal cursele de transport persoane. ”Este un abuz, o bătaie de joc!” UPDATE

0
bilet_6d709.jpg

bilet_6d709.jpg

Numeroși cititori ne-au semnalat scumpirea biletelor și abonamentelor pe mai multe trasee interjudețene din Prahova în ultimele zile. Cele mai multe curse ale căror tarife au fost majorate ilegal sunt deservite de Chivăran SRL, dar pe listă au mai apărut și alte firme, precum Ebous Tour, Obama COM, SC Abatti Alexandrescu SRL, Get Trans, Pidetrans, Verotrans sau Oltrans, C&I International București, Vinotrans. Observatorulph.ro solicită Consiliului Județean Prahova să ia măsuri împotriva acestor scumpiri abuzive!

Am folosit termenul ilegal pentru că nicio firmă de transport nu putea scumpi biletele sau abonamentele fără acordul consilierilor județeni. Iar acest lucru nu s-a întâmplat potrivit unui document publicat în exclusivitate de observatorulph.ro AICI.

Observatorulph.ro publică mesajele navetiștilor indignați:

UPDATE ”Bună ziua, si pe ruta Ploiesti-Baicoi abonamentul s-a scumpit de la 200 lei/luna la 250 lei/luna, cu firma C&I International București… Cu stima , o navetista pe această ruta…”

”Vinotrans a mărit tarifele cu 1 leu pentru o călătorie, pe ruta Ploiești – Moreni (de la 6,5 lei la 7,5 lei). Despre abonamente vom afla, probabil că s-au mărit, începând cu luna octombrie.”

Mesajele inițiale

”Pe ruta Urlați- Ploiești firma d-lui Alexandrescu Abatti a scumpit abonamentele de la 120 la 160. Trebuie să creeze și condiții de transport, să fie microbuzele dotate cu aer condiționat, pe care să îl și folosească. Iar dacă în luna iulie nu pornesc mașinile dimineața, ce o să facă la iarnă? Hai sa se ocupe puțin și de această problemă”.

”Vreau să reclam scumpirea biletelor pe ruta Ploiești – Gornet. Biletul a fost de 5,5 lei și acum l-au făcut de 8 lei și până la Măgurele, distanța fiind de aproape 5 km. Nu se poate! Este foarte mult și cineva ar trebui să facă ceva”.

Citește și S-au scumpit cursele de microbuz pentru navetiștii din Prahova

”Si pe ruta Mizil – Ploiesti s-au scumpit biletele este a doua oara de la inceputul anului 9 lei , microbuzele sunt dezastruoase daca aveti nevoie pot trimite si niste poze, plus ca nu respecta programul curselor”

”Biletul de la Ploiești la Boldești s-a făcut 4 lei, față de 3 lei. Condițiile sunt praf!”

”Cei de la Oltrans au scumpit biletele. De la Ciorani la Ploiesti plătim 9 lei, față de 7 lei, iar de la Sălciile la Ploiești 11 lei, față de 8 lei!”.

”Un bilet de la Măneciu-Ungureni pâna la Vălenii de Munte costă acum 7 lei. Nu este posibil!”

”Pe ruta Ploiești-Blejoi s-a făcut un bilet 3 lei”

”Un abonament pe ruta Ploiești-Ciorani s-a făcut 290 de lei, adică un sfert din salariul minim pe economie cu care sunt plătiți mulți navetiști!”

”De astăzi s-au scumpit biletele și pe ruta Seciu- Ploiești pe care circulă microbuzele firmei Get-Trans. Au pus afișe in microbuz prin care anunta lumea că si copii cu vârsta peste 5 ani plătesc biletul integral. Nu mai spun de condiții. Înghesuie lumea pe ruta Ploiesti – Boldești -Scaieni – Seciu de stau unul peste altul”.

”Și pe ruta Ploiești – Slănic s-au scumpit microbuzele”

”Nu doar Chivăran a scumpit biletele, ci și Pidetrans. De la Aluniș la Ploiești biletul s-a făcut 9 lei, iar Verotrans percepe între Bertea și Ploiești tot 9 lei”

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău