copii_69c39.JPG
De câte ori nu am fost în impas atunci când a venit momentul să oferim un cadou? De multe ori am mers pe premisa că prețul și firma sunt cele mai importante în alegerea acestuia. Ei bine, nu! Iar ideea aceasta va fi demontată la Ploiești de către două specialiste în crearea unor daruri de neuitat, plecând de la lucruri banale. Iar cei pe care-i vor instrui în acest sens sunt copii cu vârste între 12-14 ani.

Totul se va desfășura în cadrul unui atelier special de creație, unde preadolescenții vor învăța de la Carmen și Alexandra, două doamne cu imaginație și pasionate de a realiza lucruri inedite, faptul că valoarea unui cadou constă în cu totul altceva, nu în ceea ce scrie pe bon sau etichetă.

Astfel, cadourile simple, care pot părea chiar banale, se vor metamorfoza într-unele prețioase, unice, de neuitat. Doar punând un strop de emoție și creativitate în ambalarea, pregătirea și scrierea unui gând personal.

Copiii vor personaliza lădițe de lemn deco prin pictura cu vopseluri acrilice, transformându-le, astfel, dintr-un simplu suport pentru cadoul dulce oferit de Prăjituria Moft, gazda evenimentului, într-un ambalaj unic și prețios.

Părinții își pot înscrie copilul la acest eveniment până pe data de 5 septembrie. Participarea este gratuită, la fel și materialele puse la dispoziție de organizatori. Înscrierea se face exclusiv prin completarea FORMULARULUI și primirea confirmării de participare din partea organizatorilor.

Atelierul va avea loc pe 6 septembrie, începând cu 18.30, la Prăjituria Moft, de pe strada Toma Caragiu, nr.13-15. Numărul de locuri disponibile este de 20 și sunt așteptați participanți cu vârste între 12-14 ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto:

copii_de2bd.JPG

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg