AFI_Ploiesti_vizual_1_e1b5f_065fa.jpg

AFI Ploiești v-a pregătit o toamnă de nota 10! Reînceperea anului școlar vine cu premii atractive și cu noul card AFI School ce le oferă posibilitatea elevilor, studenților și cadrelor didactice să beneficieze de reduceri de 20% la restaurantele și cafenelele partenere din AFI Ploiești.

Toamna aceasta, reînceperea anului școlar vine cu o sumedenie de premii atractive și cu noul card AFI School ce oferă elevilor, studenților și cadrelor didactice posibilitatea de beneficia de reduceri în zona food-court, la nouă restaurante și cafenele partenere.

În perioada 2 septembrie -10 noiembrie, toți cei care vor face cumpărături de minim 200 de lei în  AFI Ploiești și se vor înscrie la campanie, vor intra automat în tragerea la sorți săptămânală, având șansa de a câștiga unul dintre cele 10 premii atractive (trei telefoane Samsung S10, trei laptopuri Dell și patru trotinete electrice). Înscrierea bonurilor fiscale se va face, simplu, fie la Info Desk, fie online pe afi-ploiesti.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Noutatea toamnei la AFI Ploiești este cardul AFI School, un avantaj pe care centrul comercial și partenerii acestui proiect îl oferă tuturor elevilor, studenților și cadrelor didactice care doresc să beneficieze de discount-uri în zona de food court, la restaurantele și cafenelele partenere.

Începând cu 2 septembrie, de luni până vineri, între orele 10:00 și 15:00, toți posesorii cardului vor avea reduceri de 20% la următoarele restaurante din incinta AFI Ploiești: Azzurro Il Venetiano, Ready to Box Chopstix, Donuterie, Illy Caffe (pentru toate produsele, cu excepția băuturilor alcoolice sau cocktail-urile  ce conțin alcool, espressoarele Illy, cafea boabe/macinată Illy 250 gr, capsule, cafea Illy 21 buc, seturile de cești Illy, termosuri Illy), Le Bon Bon (reducerea va fi aplicată doar pentru produsele consumate în cofetarie), Mado, Pizza Bonita, Salad Box (reducere de 20% pentru fresh de portocale, wrap + limonadă 200 ml) și Ted’s Coffee (reducerea de 20% va fi aplicată doar în cazul produselor pe bază de cafea). Cardul este nenominal, poate fi obținut începând cu data de 2 septembrie și este valabil până pe 30 septembrie 2020. Pentru a intra în posesia cardului, elevii și studenții trebuie să prezinte la Info Desk carnetul de elev/student, iar cei cu vârsta sub 18 ani să fie însoțiți de unul dintre părinți/tutore. De asemenea, profesorii trebuie să facă dovada statutului de cadru didactic activ.

Surprizele nu se termină aici! AFI Ploiești pune la bătaie premii atractive în concursurile de pe paginile oficiale de Facebook și de Instagram. Acestea se vor derula pe întreaga perioadă a campaniei. De la giveaways la AFI Gift Card-uri de 200 de lei, toată lumea are șanse de câștig! (P)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg