Câți angajați vor fi dați afară din maternitatea Ploiești, după transformarea în secție a județeanului

0
spitalul-obstetrica-ginacologie-desfiintare-sectie_88c15_0b55b.jpg

spitalul-obstetrica-ginacologie-desfiintare-sectie_88c15_0b55b.jpg

Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești va deveni o secție exterioară a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Proiectul, anunțat în premieră de observatorulph.ro AICI va avea numeroase consecințe, inclusiv asupra personalului maternității.

Astfel, susțin surse din Consiliul Județean Prahova, în urma desființării spitalului, aproape 90 de angajați își vor pierde locurile de muncă. Cei mai mulți vor fi din cadrul TESA, aproximativ 55 de persoane, restul fiind asistente, moașe și medici pentru că se va reduce și numărul de paturi pentru pacientele care devin mămici sau cu probleme de sănătate specifice acestui domeniu.

În prezent, maternitatea are aproximativ 400 de angajați, aproape 300 fiind personal medical.

După ce spitalul de obstretică va fi desființat, iar numărul de paturi redus, în spațiile rămase neocupate vor fi extinse secții considerate aglomerate ale județeanului, precum cardiologie, interne sau chirurgie, care vor avea și linie de gardă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău