primaria-blejoi_92d55.jpg

Reprezentanții Primăriei Blejoi susțin că până la toamnă vor fi finalizate lucrările de extindere a sediului cu un nou corp de clădire - “Corpul C”.

Noua clădire administrativă este amplasată chiar lângă actualul sediu al primăriei, are o suprafață de 120 mp și păstrează stilul arhitectural care se încadrează perfect cu al celorlalte imobile din zonă.

“Era nevoie de o asemenea construcţie - spune viceprimarul Viorel Predescu - mai ales că actualul sediu s-a dovedit deseori a fi neîncăpător. În noua clădire administrativă vor fi amenajate birouri care vor asigura personalului angajat condiţii optime la locul de muncă, dar şi servicii rapide şi accesibile pentru cetăţenii comunei.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În noul corp de clădire vor fi “transferate” serviciile de impozite şi taxe locale, registrul agricol, asistenţa socială, registratura şi casieria, un parc şi parcări, destinate atât personalului din primărie, cât şi vizitatorilor.

Pentru accesul facil al cetăţenilor, în incinta spaţiului destinat clădirilor administrative vor fi montate plăcuţe şi indicatoare cu mesaje explicite spre birourile serviciilor public.

sursa: Info Blejoi

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg