accident_d9ffe.jpg
Alin are 23 de ani și, până pe 12 august, avea o avalanșă de planuri de viitor. Un accident rutier, în urma căruia el și motocicleta sa au fost puși la pământ, avea să-i zdrobească tot ceea ce își conturase până în acel moment. Ca prin minune, a scăpat de amputarea piciorului stâng, însă are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale, unele costisitoare. Familia și prietenii fac apel la oamenii de bine pentru adunarea fondurilor necesare.

Pe 12 august, primeam, așa cum se întâmplă de obicei în cazul accidentelor, câteva informații despre un motociclist acroșat de către un autoturism. În urma impactului, conducătorul vehiculului a ajuns la spital cu mai multe traumatisme.

Articolul inițial îl puteți citi AICI

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La câteva zile, urma să aflăm cine este tânărul pentru care acel impact a însemnat schimbarea vieții la 180 de grade. Povestea lui Alin Nicodim a fost scrisă de sora acestuia care se luptă cu toată puterea ei pentru a-i acorda fratelui său o șansă la o viață normală.

Povestea lui Alin nu se încheie!

Acum o săptămână, toată familia mea a fost șocată să afle că fratele meu, Nicodim Alin, a suferit un accident grav. Pe data de 12 august am văzut cu sufletul frânt cum frațiorul meu de doar 23 de ani era pe targă, plângând, cu piciorul stâng zdrobit. Mama lui, Niculina Badea, își privea frumosul băiat urcat în Ambulanță. Asista neputincioasă la toată această imagine, chinuindu-se să nu se prăbușească. Am văzut, ca prin vis, unul urât, pata de sânge și motocicleta lui dragă, oprită în stâlp.

A avut noroc că i s-a salvat piciorul de la amputare de către doamna dr. Mona Petrec.
Acum este internat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, cu cinci fracturi pe femur și tibie, răni dureroase pe antebrațe și spate și o entorsă la genunchiul drept.

Riscă să rămână cu piciorul stâng fix din articulația genunchiului: îi lipsește o bucată de os din tibie de 5 cm, care a rămas la locul accidentului, și nu a scăpat de pericolul infecției, doamna doctor scoțând pietricele, nisip și pământ din rana lui deschisă.

Are nevoie de o proteză pentru articulația genunchiului, care costă 12000 lei, și de reconstrucția osului lipsă din tibie. Pe lânga asta, va avea și operația costul ei, care nu ne-a fost comunicat încă, precum și lunile grele și lungi de recuperare.

Situația financiară nu ne permite să îi salvăm piciorul fără VOI, OAMENI BUNI, care să îl ajutați.

Vă rog, fiecare donați cât puteți ca să îi arătăm fratelui meu că povestea lui pe pământ nu se încheie aici, cu un handicap pe viață pentru care nu e vinovat. Acest bărbat minunat și bun mai are multe de spus.

Contul este deschis la Banca Raiffeisen Bank, pe numele mamei BADEA NICULINA:

LEI RO48 RZBR 0000 0600 2117 4241
EURO RO 21 RZBR 0000 0600 2117 4242, cod BIC/SWIFT RZBRROBU".

Alături de Alin îi sunt și foștii colegi de liceu care îl descriu ca pe unul dintre cei mai buni prieteni întâlniți în anii adolescenței, în Colegiul Lazăr Edeleanu din Ploiești.

„Omul care era acolo pentru mine indiferent de situație, omu' în care am găsit un frate, un tată, un prieten, omu' care știa cum să te scoată din cele mai negre zile, omu' cu sandvișurile ce hrănea toată clasa, omu' care nu lăsa o persoană să fie tristă, mereu era primul ce sărea în ajutor, mereu protector, mereu!”, scrie o fostă colegă de liceu a tânărului.

Sursa foto: facebook Alin Nicodim

alin1_17977.jpg

alin_nicodim_d8281.jpg

accident_fe259.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg