74b4a536-38b4-4f93-9fc9-bade2eeada34_7b98d.jpg

Dacă în centrul Ploieștiului vedem astfel de imagini, la ce să ne așteptăm în cartierele mărginașe? Fix la aceeași imagine, poate cu mai multă mizerie.

Pentru situația din imagine există soluții. Una dintre ele este Poliția Locală, cea care ar trebui să patruleze nonstop pe străzi, prin toate cartierele. Nu de alta, dar nu se pot plânge de salarii mici. Din contră, un polițist local este mai bine plătit decât unul MAI dintr-o poziție similară.

Desigur, veți spune că amenzile nu vor face minuni, pentru că cei în cauză nu prea se îndeletnicesc să le plătească. Cu atât mai bine pentru că ar avea varianta muncii în folosul comunității sau la... zdup. Aberez! Asta se întâmplă într-o țară civilizată, ceea ce nu este cazul României, în special cazul orașului Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Partea tristă este că oamenii continuă să își plătească taxele și impozitele, să se irite online și... cam atât. Nimeni nu are chef să protesteze, să le ceară socoteală iresponsabililor și indolenților care ne conduc. În acest caz, tot ceea ce merităm este un imens covor de coji de semințe. Atât!

74b4a536-38b4-4f93-9fc9-bade2eeada34_f56a2.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg